Yhdistyksen hallinto ja viestintä virtaviivaiseksi -webinaari, 20.3.2023 klo: 19.00 (TEAMS)

5.2.2023

Kennelpiiri tarjoaa jäsenyhdistyksilleen ilmaisen webinaarin yhdistyksen hallinnosta ja viestinnästä.

Yhdistyksen hallinto ja viestintä virtaviivaiseksi -webinaari

Yhdistyksen toiminnassa on aina huomioitava yhdistyslaki ja jäsenten tasa-arvoinen kohtelu. Yhdistyksen hallinnon prosessien kuntoon laittaminen ja viestinnän virtaviivaistaminen auttaa tässä pyrkimyksessä. Sujuva hallinto ja prosessit hyödyttävät yhdistyksen nykyisten toimijoiden lisäksi myös tulevia hallituksia ja toimihenkilöitä.

Yhdistyksen hallinto ja viestintä virtaviivaiseksi -webinaarissa käymme läpi
- pöytäkirjat ja esityslistat, dokumentoinnin ja arkistoinnin,
- vuosikokoukset, säännöt ja päätökset,
- jäsentietojen hallinnoinnin ja GDPR-säännökset,
- viestinnän kohderyhmät, kanavat ja työkalut sekä
- työnjaon ja osaamisen siirtämisen.

Puolessatoista tunnissa saat kuvan siitä, mihin kaikkiin seikkoihin yhdistyksen hallinnossa olisi kiinnitettävä huomiota ja luotua itsellesi muistilistan siitä, mitä asioita sinun tulisi yhdessä oman yhdistyksesi toimihenkilöiden tai hallituksen kanssa käydä läpi, selvittää ja sopia.

Saat webinaarin jälkeen (parin päivän sisällä) materiaalit sähköpostitse.
Webinaarin kouluttajana on viestintäpäällikkö ja yhdistysaktiivi Johanna Hietikko-Koljonen, jolla on HHJ-tutkinnon (Hyväksytty hallituksen jäsen) lisäksi kokemusta niin sihteerin, rahastonhoitajan kuin viestintävastaavankin tehtävistä.

Ilmoittautumiset ppkennelpiiri@outlook.com 16.3.2023 mennessä, yhdistyksistä voi olla useampikin osallistuja. Ilmoittautumisajan päätyttyä saat osallistumislinkin webinaariin.