Oulun Koirakerho järjestää Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin alueella asuville nuorille agilityharrastajille syksyn aikana kaksi valmennuspäivää Kamu-areenalla.

14.8.2023

Suositut junnujen agilityvalmennukset jatkuvat jälleen syksyllä! :)

Oulun Koirakerho järjestää Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin alueella asuville nuorille agilityharrastajille syksyn aikana kaksi valmennuspäivää Kamu-areenalla. Valmennukset on tarkoitettu kisaaville/kisoihin tähtääville koirakoille harrastus/edustus seurasta riippumatta.

Valmennuspäivät on 30.9 ja 2.12.  Kouluttajaksi saapuu agilityvalmenta ja liittokouluttaja Anna-Maria Niemelä. Mukaan valnennuksiin mahtuu 20 koirakkoa. Ilmoittautuminen alkaa 21.8.2023 ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue tarkoin ohjeet:

Ilmoittautuminen ja lisätietoja spostilla jonnabro@hotmail.com Ilmoittautumisen yhteydessä nimi,ikäsi,osoitteesi,koiran ikä,säkäluokka sekä taso ( kaikki tiedot tärkeitä!)  Ryhmät jaetaan kahteen osaan aamu-ja iltapäivä. Aamupäivän ryhmä rakentaa ja iltapäivän ryhmä purkaa reeniradan. Ilmoittautumisen yhteydessä voit toivoa ,kumpaan ryhmää haluaisit. Voit ilmoittautua joko molemmille tai vain toiselle päivälle.

Tämän vuoden leiripäiviin olemme saaneet jälleen  tukea piiriltä,jonka vuoksi osallistumismaksu on vain 15 e/koirakko. Maksuohjeet tulee myöhemmin.

Tavoitteena on jatkaa toissa vuonna käynnistettyä yhteistyötä seurojen kesken ja kannustaa nuoria agilityharrastajia tarjoamalla heille laadukasta lisävalmennuksia ja yhdessäoloa.

Tervetuloa mukaan!